Over ons

Onze Koninklijke Schuttersgilde Sint-Sebastiaan (°1428) verenigt beoefenaars van de handboogsport op staande wip. De gilde telt op heden een 70-tal actieve schutters, afkomstig uit Beselare en omstreken.

De gilde heeft zijn vaste stek op gemeentelijk domein De Kortekeer in de heksenparochie Beselare. Daar worden jaarlijks een 6-tal beschrijfschietingen gegeven, waarvan de jaarlijks terugkerende Heksenschieting mogelijk de bekendste is. Naast de open schietingen houdt de vereniging tal van andere activiteiten, zoals daar zijn de themaschietingen voor leden, deelnames en organisatie van verscheidene tornooien (voor zowel volwassenen en jeugd), de jaarlijkse West-Vlaamse Koningschieting voor de jeugd, deelname aan de jaarlijkse Gildendag, en uiteraard ook wekelijkse oefenschietingen voor leden.

Geinteresseerd? Kom eens langs op een van onze schietingen (zie onze kalender), of neem contact op via het contactformulier.

One thought on “Over ons”

 1. Bij deze ons respect voor uw vereniging en uw website.
  Bij deze nodigen wij uw gilde gaarne uit deel te nemen aan het 7e Int. Oktoberfeest Schutterijen- en Gildentreffen te Sittard op zondag 23 Oktober 2011.

  Dit treffen wordt georganiseerd door de Stadsschutterij Sint Rosa uit Sittard (NL).
  Nadere info hierover mag U spoedig van mij ontvangen.

  Met vriendelijke schuttersgroeten,

  Thimo Zegers
  Commandant der Stadsschutterij Sint Rosa Sittard

  mail: thimo.zegers@gmail.com

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *