Vernieuwde website op komst!

Welkom op de nieuwe webpagina van de Beselaarse Schuttersgilde. De webpagina wordt momenteel in een nieuw kleedje gestoken – hou ons dus in de gaten!!
Intussen kunt u onze oude website nog steeds bereiken via deze link.

We vragen bezoekers zich op de website in te schrijven. Inschrijven laat jullie toe om met een vaste profielfoto commentaar te geven bij de verschillende posts.
Inschrijven kan heel eenvoudig door in de rechterkolom op “inschrijven” (subscribe) te klikken en daarna een gebruikersnaam en jullie emailadres in te vullen. Daarna wordt jullie registratie door één van de webmasters gevalideerd. Daarna krijgen jullie een email (OPGEPAST: blijft meestal in de spamfilter of ongewenste post hangen) met jullie paswoord. Dit kunnen jullie dan later zelf aanpassen als je dat wil. Als gebruikersnaam gebruiken jullie best jullie voornaam met de eerste letter van jullie familienaam of iets gelijkaardig (bvb patricksyx of sammyn). Dit zal ook de naam zijn die bij jullie commentaren op de website zal verschijnen.

One thought on “Vernieuwde website op komst!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + fifteen =